Massage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer is de laatste keer dat je een massage hebt gehad? Waarschijnlijk moet je lang nadenken over die vraag. We doen tegenwoordig enorm ons best gezond te blijven en ons fit te voelen: sporten, gezond eten, mediteren, noem het maar op. Alleen massage komt niet vaak in dat rijtje voor. Het nemen van een massage is vaak een ondergeschoven kindje en wordt als luxe gezien. Maar wist je dat massage veel voordelen voor je gezondheid heeft en zelfs de weerstand verbetert?

BenCura Massages en Treatments biedt diverse massage aan, maar ook luxe behandelingen waarbij, afhankelijk van de behandeling, een reiniging, bodyscrub, pakking van de rug of verzorgende behandeling met sheabutter zijn inbegrepen. Dit zijn de zogeaamde Treatments.

 

Wellness massage

 

Bij Bencura Massages en Treatments staat ontspanning centraal. Je hoofd lichter maken is wat er op de massagetafel gebeurt. Loslaten, omdat het dagelijks leven je al genoeg stress oplevert. Tijdens een massage geniet je in luxe van rust, warmte en stilte.

 

Gedurende 60 minuten krijg je een massage van zowel de voor- als achterzijde van je lichaam. Drukte, spanning en stress hopen zich vaak op in de schouders en rug. Massage geeft je een verbeterde nachtrust, verlicht hoofdpijn en zorgt voor minder pijn  en stijfheid. Handen en voeten krijgen, indien gewenst, ook de nodige aandacht.

Tijdens een 90 minuten durende massage is een hoofd- en gezichtsmassage inbegrepen. Deze zachte massage wordt met de handen en vingers uitgevoerd. Niet alleen het hoofd en het gezicht worden gemasseerd, maar ook de nek en schouders. Deze massage zorgt voor een nog diepere ontspanning van lichaam en geest.

 

Prijzen

Massage van 60 minuten € 53, strippenkaart voor 4 massages € 190

Massage van 90 minuten € 73, strippenkaart voor 4 massages € 260

 

Afspraak maken

En afspraak maken doe je door contact op te nemen of door in de online agenda de gewenste dag en tijd voor jezelf te reserveren.

 

gallery/massage 10