Massages

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer is de laatste keer dat je een massage hebt gehad? Waarschijnlijk moet je lang nadenken over die vraag. We doen tegenwoordig enorm ons best gezond te blijven en ons fit te voelen: sporten, gezond eten, mediteren, noem het maar op. Alleen massage komt niet vaak in dat rijtje voor. Het nemen van een massage is vaak een ondergeschoven kindje en wordt als luxe gezien. Maar wist je dat massage veel voordelen voor je gezondheid heeft en zelfs de weerstand verbetert?

 

BenCura Massages en Treatments biedt diverse massage aan, maar ook luxe behandelingen waarbij, afhankelijk van de behandeling, een reiniging, bodyscrub, pakking van de rug of verzorgende behandeling met sheabutter zijn inbegrepen. Dit zijn de zogenaamde Treatments.

 

 

Wellness massage

 

Bij Bencura Massages en Treatments staat ontspanning centraal. Je hoofd lichter maken is wat er op de massagetafel gebeurt. Loslaten, omdat het dagelijks leven je al genoeg stress oplevert. Tijdens een massage geniet je in luxe van rust, warmte en stilte. Dit kan zowel op een ontbloot lichaam als over de kleding heen.

 

Drukte, spanning en stress hopen zich vaak op in de schouders en rug. Massage geeft je een verbeterde nachtrust, verlicht hoofdpijn en zorgt voor minder pijn  en stijfheid.

Gedurende 60 minuten krijg je een massage van de voor- en/of achterzijde van je lichaam. Handen en voeten krijgen, indien gewenst, ook de nodige aandacht.

 

Tijdens een 90 minuten durende massage is een hoofd- en gezichtsmassage inbegrepen. Deze zachte massage wordt met de handen en vingers uitgevoerd. Niet alleen het hoofd en het gezicht worden gemasseerd, maar ook de nek en schouders. Deze massage zorgt voor een nog diepere ontspanning van lichaam en geest.

 

Is 90 minuten niet genoeg, dan is er nog een 2 uur durende massage. Dit is een volledige lichaamsmassage van top tot teen. Je ligt hierbij volledig ontbloot op een verwarmde massagetafel. Waarom helemaal bloot? Tijdens deze massage worden strijkingen toegepast die beginnen bij de voeten en helemaal doorgaan tot en met de vingertoppen. Voor- en achterzijde, armen en benen, handen en voeten, en het gezicht worden tijdens deze massage mooi en rustig  gemasseerd met een luxe olie van Treatments.

 

 

Massage thuis?

Ook dat kan. Deze massage is nog niet online te boeken. Neem even contact op door te bellen of te appen. Een whatsapp knop vind je bovenaan deze pagina.

 

Prijzen

*Massage van 60 minuten € 53, strippenkaart voor 4 massages € 190

*Massage van 90 minuten € 73, strippenkaart voor 4 massages € 260

*Massage van 120 minuten € 83

*Massage thuis 60 minuten € 65

 

Afspraak maken

En afspraak maken doe je door contact op te nemen of door in de online agenda de gewenste dag en tijd voor jezelf te reserveren.

 

Massage tijdens een burn-out? Een massage geeft absoluut een positieve bijdrage aan het rustig worden in je hoofd en het algemeen welzijn. Hierbij kunnen ook emoties loskomen. Deze emoties hebben zich in de loop van jaren in het lichaam opgeslagen. Een goede massage zorgt er daarnaast ook voor dat je beter kan slapen en je lekkerder in je vel gaat zitten.

 

Massage is onder andere toe te passen bij:

Burn-out

ADHD

Anorexia